Acties

Moderne wedstrijdoutfits en een ruim aanbod van kledij voor spelers en supporters

In samenwerking met onze kledijleverancier en sponsor Patrick, kunnen we alle jeugdspelers een splinternieuw kledijpakket aanbieden (ter waarde van 125 euro) voor slechts 50 euro!

Het pakket bevat een training (broek + vest), sporttas en short. Optioneel kan je ervoor kiezen je naam op de vest en/of sporttas te laten zetten.

Mis deze kans niet, vul het bestelformulier in en betaal je bestelling aan de hand van de betaalinformatie die je gemaild krijgt.

Je kan het pakket bestellen via dit online bestelformulier

Gezien de huidige situatie met covid-19 is het doorgeven van pasmaten niet mogelijk. Het bestelformulier bevat een tabel van maten en afmetingen om je te helpen bij je keuze.

De actieprijs is geldig bij alle bestellingen door leden van Caruur Volley Gent tem 30 september 2020.

Projecten

Caruur Volley Gent is UiTPAS partner.

UiTPAS Gent is een spaar- en voordeelkaart voor allerlei vrijetijdsactiviteiten in Gent. Schrijf je je in voor de volleybalclub? Per week kan je een punt sparen met je UiTPAS. Ben je inwoner van Gent en heb je recht op verhoogde tegemoetkoming? Dan krijg je met je UiTPAS 80% korting op de inschrijvingsprijs.

Alle informatie over UiTPAS Gent vind je op: https://uitin.gent.be/uitpas/wat.

Heb je nog geen UiTPAS?

De UiTPAS kost maximaal €5 en kan door zowel Gentenaars als niet-Gentenaars aangekocht worden (vanaf 3 jaar). Inwoners van Gent, Destelbergen, Melle en Merelbeke die recht hebben op verhoogde tegemoetkoming of in schuldbemiddeling zijn, hebben recht op een UiTPAS met kansentarief. Zij krijgen dankzij hun UiTPAS automatisch korting bij deelname aan vrijetijdsactiviteiten.

De UiTPAS is te koop in de Stadswinkel, bij de Jeugddienst, in bibliotheek De Krook, het Mobiel Dienstencentrum, Uitbureau, in het Infopunt Campus Prins Filip, het Infopunt De Knoop, het Infopunt Sint-Martensstraat en het Infopunt Sint-Amandsberg.

De basisprijs voor een UiTPAS is €5, kinderen en jongeren tot 18 jaar betalen maar €2 en iedereen die recht heeft op het kansentarief betaalt €1 voor de UiTPAS.

Trooper

Steun Caruur Volley Gent via Trooper, het kost je geen cent!

Yes, vanaf nu kan iedereen online shoppen én ons steunen! Huh? Online shoppen en steunen? Hoe kan dat ? Maak kennis met Trooper. Een website voor al je online shopping die ervoor zorgt dat je Caruur Volley Gent gratis steunt met je online aankopen, zonder één € meer te betalen.

Hoe werkt Trooper ?

  • Je gaat naar onze pagina op Trooper (www.trooper.be/caruurvolleygent).
  • Je kiest je shop en klikt op de banner. De link weet dat jij ons wil steunen.
  • Je doet gewoon je aankoop zoals altijd, zonder een euro extra te betalen.
  • De shop betaalt een percentje aan onze club. Gemiddeld krijgen wij € 5 per aankoop van €100.