Bestuur

Op bestuurlijk vlak kent Caruur Volley Gent een stabiele geschiedenis, vandaag is de vierde voorzitter actief. We kunnen bogen op een sterke vrijwilligersorganisatie die we aansturen vanuit een goede structuur. Geven en nemen van verantwoordelijkheid en initiatief staan hierbij centraal.

Kom hier te weten wie er allemaal in het bestuur zit.

Missie, Visie en waarden

Het verzekeren, binnen de beschikbare middelen,
van een kwalitatief hoogstaand aanbod van (top)volleybalmogelijkheden
voor iedereen in een aangename sfeer.

Wegwijs voor ouders

Bekijk hier onze 11 meest gestelde vragen

Acties & Projecten

Outfit

Wij bieden moderne wedstrijdoutfits en een ruim aanbod van kledij voor spelers en supporters. Spelers kunnen ook bij ons terecht om hun kledijpakket aan een voordelig tarief te krijgen.

Uitpas Gent

UiTPAS Gent is een spaar- en voordeelkaart voor allerlei vrijetijdsactiviteiten in Gent. Schrijf je je in voor de volleybalclub? Per week kan je een punt sparen met je UiTPAS.

Trooper

Maak kennis met Trooper. Een website voor al je online shopping die ervoor zorgt dat je Caruur Volley Gent gratis steunt met je online aankopen, zonder één € meer te betalen.

Aanspreekpunt voor integriteit

An Schmucker

an_schmucker@hotmail.com

0473 94 76 38

Binnen onze club willen we het welzijn van al onze leden waarborgen. Als speler, ouder, begeleider of andere betrokkene kan je bij ons Aanspreekpunt Integriteit (API) terecht met een vraag, vermoeden of klacht over (seksueel) grensoverschrijdend gedrag of lichamelijke en seksuele integriteit. Het Aanspreekpunt Integriteit (API) is het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor wie een vraag, opmerking of klacht heeft in verband met grensoverschrijdend gedrag, zoals pesten of discriminatie en lichamelijke en seksuele integriteit.De API luistert naar je verhaal, behandelt je melding in alle vertrouwen, verwijst door wanneer nodig of verleent advies bij de mogelijke vervolgstappen. An Schmücker is onze API. Stuur haar een mailtje met jouw bezorgdheid of om je verhaal te doen.