Wegwijs voor ouders

Bekijk hier onze 11 meest gestelde vragen

Meer Info

Acties & Activiteiten

Sportstage paasvakantie (tem U13)

8 tot en met 12 april 2024

Meer Info

Sportkamp zomervakantie (tem 12 jaar)

26 tot en met 30 augustus 2024

Meer Info

Sportstage zomervakantie U15+

16 tot en met 18 augustus 2024

Meer Info

Projecten

CARUUR VOLLEY GENT IS UITPAS PARTNER.

UiTPAS Gent is een spaar- en voordeelkaart voor allerlei vrijetijdsactiviteiten in Gent. Schrijf je je in voor de volleybalclub? Per week kan je een punt sparen met je UiTPAS. Ben je inwoner van Gent en heb je recht op verhoogde tegemoetkoming? Dan krijg je met je UiTPAS 80% korting op de inschrijvingsprijs.

Alle informatie over UiTPAS Gent vind je op: https://uitin.gent.be/uitpas/wat.

Heb je nog geen UiTPAS?

De UiTPAS kost maximaal €5 en kan door zowel Gentenaars als niet-Gentenaars aangekocht worden (vanaf 3 jaar). Inwoners van Gent, Destelbergen, Melle en Merelbeke die recht hebben op verhoogde tegemoetkoming of in schuldbemiddeling zijn, hebben recht op een UiTPAS met kansentarief. Zij krijgen dankzij hun UiTPAS automatisch korting bij deelname aan vrijetijdsactiviteiten.

De UiTPAS is te koop in de Stadswinkel, bij de Jeugddienst, in bibliotheek De Krook, het Mobiel Dienstencentrum, Uitbureau, in het Infopunt Campus Prins Filip, het Infopunt De Knoop, het Infopunt Sint-Martensstraat en het Infopunt Sint-Amandsberg.

De basisprijs voor een UiTPAS is €5, kinderen en jongeren tot 18 jaar betalen maar €2 en iedereen die recht heeft op het kansentarief betaalt €1 voor de UiTPAS.

TROOPER

Steun Caruur Volley Gent via Trooper, het kost je geen cent!

Yes, vanaf nu kan iedereen online shoppen én ons steunen! Huh? Online shoppen en steunen? Hoe kan dat ? Maak kennis met Trooper. Een website voor al je online shopping die ervoor zorgt dat je Caruur Volley Gent gratis steunt met je online aankopen, zonder één € meer te betalen.

Hoe werkt Trooper ?

  • Je gaat naar onze pagina op Trooper (www.trooper.be/caruurvolleygent).
  • Je kiest je shop en klikt op de banner. De link weet dat jij ons wil steunen.
  • Je doet gewoon je aankoop zoals altijd, zonder een euro extra te betalen.
  • De shop betaalt een percentje aan onze club. Gemiddeld krijgen wij € 5 per aankoop van €100.

Bestuur

Op bestuurlijk vlak kent Caruur Volley Gent een stabiele geschiedenis, vandaag is de vierde voorzitter actief. We kunnen bogen op een sterke vrijwilligersorganisatie die we aansturen vanuit een goede structuur. Geven en nemen van verantwoordelijkheid en initiatief staan hierbij centraal.

Kom hier te weten wie er allemaal in het bestuur zit.

Meer Info

Missie,visie en waarden

Het verzekeren, binnen de beschikbare middelen, van een kwalitatief hoogstaand aanbod van (top)volleybalmogelijkheden voor iedereen in een aangename sfeer.

Meer Info

Aanspreekpunt voor integriteit

An Schmucker

AN_SCHMUCKER@HOTMAIL.COM

0473 94 76 38

Binnen onze club willen we het welzijn van al onze leden waarborgen. Als speler, ouder, begeleider of andere betrokkene kan je bij ons Aanspreekpunt Integriteit (API) terecht met een vraag, vermoeden of klacht over (seksueel) grensoverschrijdend gedrag of lichamelijke en seksuele integriteit. Het Aanspreekpunt Integriteit (API) is het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor wie een vraag, opmerking of klacht heeft in verband met grensoverschrijdend gedrag, zoals pesten of discriminatie en lichamelijke en seksuele integriteit.De API luistert naar je verhaal, behandelt je melding in alle vertrouwen, verwijst door wanneer nodig of verleent advies bij de mogelijke vervolgstappen. An Schmücker is onze API. Stuur haar een mailtje met jouw bezorgdheid of om je verhaal te doen.